Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




26.08.2022

6 порад як організувати дитячий день народження та заощадити

Якщо ви плануєте дитячий день народження, то радимо прочитати нашу статтю, яка відповість на поширені питтання.

1. Визначте максимальний бюджет заходу

Перше, що потрібно зробити, визначити максимальну суму, яку Ви готові витратити на організацію свята. Якщо цього не зробити, грошей витратите набагато більше, ніж розраховували. Коли визначитеся із бюджетом на дитяче свято, розбийте його на категорії. Визначте статті витрат: святковий стіл, розваги, костюми та прикраси. Далі потрібно виділити максимальну суму на кожну зі статей. Ваша дитина також може брати участь у плануванні свята і вибиратиме, що саме вона хоче сплатити, а що для неї не дуже важливо і можна витратити менше грошей або взагалі відмовитися. Це перший крок у навчанні дитини розпоряджатися грошима. Крім того, це спільне сімейне питання у вирішенні якого він бере участь повноцінно. Бюджет на дитячий день народження можна визначити на сайті https://hyperion.kiev.ua/ua/poslugy/dytache-svyato.

2. Правильний вибір теми вечірки

Свято з роботами або супергероями це звичайно яскраво, але, швидше за все, така вечірка може коштувати більше, ніж ви можете собі дозволити. Обов'язково прикиньте, чи потрібно оформляти посуд у тему вечірки, які будуть повітряні кулі, скільки буде запрошених аніматорів. Важливо врахувати костюми дітей, тоді занурення буде стовідсотковим. При раціональному плануванні та жорсткому дотриманні бюджету навіть таке свято буде вам по кишені. Головне максимально оцінюйте свої можливості та правильно вибирайте пріоритети. Наприклад склад гостей, розмір торта та можливість задути свічки набагато важливіше для дитини, ніж малюнок на посуді, наприклад.

3. Можна не робити повноцінний стіл для дітей

Завжди можна зробити виключно солодкий стіл із тортом та фруктами. Важливо, щоб було багато напоїв, так як діти дуже активні на святах та п'ють багато солодких напоїв та соків. Для дитини важлива сама наявність святкового столу, а не кількість страв на ньому і до столу вони підбігають тільки якщо зголодніли або хочуть пити. Важливо пам'ятати, що ви організовуєте свято для дітей, а не гуляння для батьків. До речі, батьки мають знати про це заздалегідь.

4. Місце вечірки

Святкувати поза домом майже завжди виходить дорожче. Поговоріть з дитиною, з'ясуйте, що саме вона хоче, можливо для дитини важлива саме атмосфера свята, яку вона відчуває у розважальному центрі. Оформить квартиру разом з дитиною так, щоб вона виглядала не гірше за кафе.

5. Пакувальний папір

Вам точно не варто пакувати подарунки в подарункових магазинах, це не та стаття витрат, яку не можна скоротити. Купуйте кілька видів пакувального паперу, скотч та різноколірні стрічки для того, щоб запакувати та оформити подарунки самостійно. Якщо грошей дійсно мало, чудовий варіант плівка з бульбашками для пакування посилок, її використовують поштові оператори та продається вона у великих будівельних магазинах, і діти її дуже люблять. 6. Оптимальна кількість гостей Не обов'язково запрошувати весь клас і двір на свято, щоб воно вийшло для дитини незабутнім. Можна домовитися з дитиною і зробити свято для неї та 3-5 найближчих друзів. Можливо дитина захоче провести свято у родинному колі. Тоді дуже важливо пам'ятати, що це свято дитини, а не застілля для дорослих.

Количество просмотров: 934

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2