Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




30.11.2020

Виробництво сходів з дуба

Двоповерхова будівля є дуже привабливою для багатьох людей. Адже на першому поверсі розміщуються загальні та господарські приміщення, а другий поверх є приватним, куди відвідувачі не заходять. Звичайно це спальні для всіх членів родини, санвузли, дитячі кімнати, кабінет, якщо він потрібен. Для комфортного підйому зводяться сходи на другий поверх різної конструкції та дизайну. Замовити їх виготовлення в Києві можливо у виробника сходів з дерева столярній майстерні Пан Майстер.

Високоякісне сучасне обладнання від відомих світових виробників, власне конструкторське бюро, що застосовує в роботі ліцензійне програмне забезпечення, колектив, що складається з кваліфікованих фахівців, дозволяють створювати високоякісні вироби, що прикрасять будь-яке помешкання.дубові сходи

Якщо ваш бюджет обмежений, то є можливість замовити дерев'яні сходи на другий поверх за готовим проектом, який вибрати на сайті або в шоурумах. Якщо ж ви хочете мати в своєму помешканні сходи виконані на замовлення за індивідуальним дизайном, то проект буде виконано, враховуючи всі ваші побажання. Звичайно, ціна виробу в цьому випадку буде вища, адже потрібно буде створити проект під ваші уподобання, що потребує додаткового часу та зусиль.

Зазвичай сходи виготовляють з металу, або дерева:

  • сосни;
  • буку;
  • ясеня;
  • дубу.

Компанія «Пан Майстер» виготовляє лише міжповерхові дубові сходи, тому що дуб є найкращим матеріалом для цього виробу. Ця порода дуже міцна, не гниє, витримує удари, механічний вплив. Такі сходи довговічні і дуже гарні.

Сходи на другий поверх можуть бути:

  • маршові;
  • з поворотом;
  • гвинтові;
  • "гусячий крок".

Навіть якщо ви нічого не знаєте про виготовлення сходів, то, зробивши замовлення під ключ, вам не буде потреби ні про що думати. В компанії «Пан Майстер» самі про все потурбуються, зроблять заміри, виконають проект та виготовлять виріб у найкоротший термін.

Ціна виробу буде залежати від багатьох факторів таких як вид сходів, матеріалів з яких їх виготовлять, площі кімнати, та отвору під сходи, дизайну приміщення,бюджету і побажань клієнта. Ви отримаєте виріб на який розповсюджується 5-річна гарантія і який багато років буде тішити ваше око.

Количество просмотров: 692

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5