Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




21.12.2021

Тепла підлога під будь-яке покриття

Плата за будь-яке опалення є досить суттєвою, тому зрозуміло, що кожна родина намагається на ній зекономити. Вже багато користувачів оцінили зручність опалення будинку за допомогою теплої підлоги, яка може бути як електричною так і водяною. Головне вірно підібрати необхідне обладнання і зробити точні розрахунки довжини траси.

Основною перевагою підлоги з підігрівом є те, що тепло розповсюджується знизу до верху, зігріваючи людей в зоні їх надходження. Особливо це важливо для сімей, що мають маленьких дітей. Щоб уникнути негараздів з теплою підлогою у подальшій експлуатації краще замовити її розрахунки і укладання спеціалістам. Етапи взаємодії з виконавцем робіт досконально описані на сайті.

Тепла підлога під плитку

Керамічну плитку в якості покриття для теплої підлоги використовують досить часто, адже без підігріву воно не дуже комфортне, особливо в холодну пору року. Під плитку застосовують:

    • нагрівальний кабель, розміщений в стяжці;
    • нагрівальний кабель без стяжки
    • нагрівальний мат;
    • Плитка не повинна бути товща 6 мм, щоб не зменшити ефективність обігріву.

Тепла підлога під плитку

Тепла підлога під ламінат

Якщо ви бажаєте опалювати приміщення за допомогою теплої підлоги, укладеної під ламінат, то потрібно дізнатися, чи підходить для цього вибрана марка ламінату, адже деякі його види не витримують нагріву, або можуть виділяти шкідливі речовини. Найчастіше під нього використовують інфрачервону плівку. Важливо не економити на матеріалах і виконавцях робіт. Також потрібно пам'ятати, що на таку підлогу не можна ставити предмети, що погано проводять тепло, щоб уникнути перегріву плівки.

Водяна тепла підлога

Таку підлогу частіше вибирають для приватних будинків, що мають індивідуальне опалення. Система більш складна у монтажі і дорожча, до того ж створює додаткове навантаження на перекриття. В багатоквартирному будинку при аварії водяної теплої підлоги потрібно оплачувати ремонт сусідам, яких ви залили. В експлуатації така підлога економічніша і може використовувати декілька джерел нагріву.

Електрична тепла підлога

В багатоквартирних будинках застосовують електричну теплу підлогу,що не створює навантаження на перекриття і не потребує додаткового джерела енергії. В якості її недоліка слід відзначити значну витрату електроенергії при великій площі нагріву, яка перевищуватиме виділену частку на конкретну квартиру.

Звернувшись до професіоналів, ви отримаєте саме той варіант теплої підлоги, що підійде саме для вашого помешкання.

Количество просмотров: 839

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5