Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




18.01.2022

Рекомендації для тих, хто підбирає собі автомобіль з пробігом

Наразі ринок автомобілів, які вже були у використанні, досить насичений. Проте не кожен з них досить високої якості - замість задоволення від купівлі нового транспортного засобу можна отримати лише розчарування. Тож на що потрібно звернути увагу, обираючи автомобіль з пробігом?

Купити автомобіль б/у за посиланням https://mymycars.com/used-cars/legkovi, а також здійснити продаж вживаних авто по всій Україні легко разом з дошкою автооголошень на МайМайКарс.

Власні вимоги до автомобіля

Перш за все потрібно дуже чітко сформулювати власні вимоги до майбутньої купівлі - які саме якості є найважливіші. Адже у будь-якій автівці з часом використання з'являються певні складнощі. Якщо точно знати, на який компроміс не згодні - це значно обмежить коло варіантів, які можуть бути запропоновані.

Важливо знати не лише бажану марку та рік випуску - ви можете визначитись з тими технічними вимогами, які найважливіші, також важливо знати бюджет, який передбачається витратити на купівлю, і, головне, більш-менш уявляти, що за автомобіль взагалі потрібен, а саме - характеристики кузову, палива, коробки, бажана форма кузову. Чим більше точних параметрів буде визначено, тим точніше буде коло пошуку, а це означає, що не доведеться витрачати купу часу на перегляд зайвих варіантів.

Де шукати варіанти?

Наразі досить багато місць, де можна придбати автомобіль. Їх умовно можна розділити на три досить великі групи - приватні власники, посередники та компанії Trade-in. У кожного типу є певні переваги та недоліки, які варто брати до уваги:

  • приватні власники повністю знають всю історію автівки - проте не обов'язково розкажуть все й одразу. Тож потрібно слухати дуже уважно, звертати увагу на різні невербальні фактори, щоб з'ясувати можливі проблеми в експлуатації;
  • посередники - невеликі торговельні площадки, які зазвичай виставляють авто, що попередньо експлуатувались на території України. Найчастіше вони лише представляють власників та не беруть на себе відповідальності за технічний стан представлених транспортних засобів;
  • компанії Trade-in останнім часом досить активно розвиваються користуючись з ринків Азії, Європи та США, можна замовляти окремі моделі або обирати з того, що вже доставлено. Зазвичай ціни досить невисокі, тож можна обрати достойний автомобіль за невеликий бюджет.

Якщо обирати компанії Trade-in - обов'язково треба звернути увагу на відгуки клієнтів, перш за все - стосовно повної та правдивої інформації щодо всіх недоліків. Проте зазвичай саме такий варіант є найбезпечнішим.

Характеристики та стан

Обираючи варіант для себе, майте на увазі, що вартість досить часто вказано орієнтовну - це та сума, яку планує отримати власник або салон, проте найчастіше є можливість торгу. Тож у пошуку може сміливо дивитись ті автівки, які коштують на 10-12% дорожче вашого бюджету.

Ще один критерій пошуку, певно, найважливіший - пробіг. Пам'ятайте, що навіть найнадійніші автомобілі мають тенденцію до зношування через 120-130 тисяч км, ця відстань найчастіше є критичною. Саме до цього пробігу зношуються окремі деталі підвіски, зчеплення, деталі ходової частини, механізм ГРМ, турбонаддув, та інші вартісні елементи. Тож, якщо не плануєте одразу ж вкладатись у капітальний ремонт, орієнтуйтесь на пробіг до 120 тисяч км.

Количество просмотров: 945

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5