Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




26.08.2020

Варіанти подорожі на вікенд: загадковий тур у Чорнобиль

Цікавлять екстрім-тури? Хочете відпочити яскраво, але безпечно? Тоді бронюйте Чорнобиль тур та вирушайте у яскраву і насичену подіями подорож у минуле. Багато людей мріють вирушити у Зону відчуження, однак в організації цього питання є багато нюансів. Наприклад, де краще замовити Чорнобиль тур? Та чи безпечні тури в Чорнобиль з Києва? Компанія Trips to Chernobyl пропонує вам не вагатись, а вже зараз забронювати найбільш захопливу екскурсію у вашому житті по приємній ціні.

Пам'ятайте, що тільки тур в Чорнобиль від професіоналів зможе гарантувати дійсно комфортну, безпечну та неймовірно атмосферну екскурсію до Зони відчуження. А тому вже зараз не зволікайте і бронюйте свій найкращий варіант з декількох пропозицій компаній:

  • одноденна екскурсія, де на вас будуть чекати неймовірні емоції та враження від топових локацій: оглядові майданчики відомої ЧАЕС, музеї, "міст смерті" тощо;
  • дводенна екскурсія до Чорнобиля. Навіщо чекати, якщо можна взяти повний максимум і замовити цілих два насичені дні в Чорнобилі? Подаруйте собі свято та казковий уїк-енд. Такі враження ви зможете отримати лише у Зоні відчуження. До того ж, протягом невеликої подорожі ви відвідаєте той самий недобудований енергоблок на ЧАЕС, а також інші закинуті будівлі та навіть секретні обʼєкти;
  • індивідуальний тур до Зони відчуження. Це буде справжня пригода, адже час зі своїми друзями чи колегами ви проведете просто незабутньо! Екскурсії без обмежень і за вашим індивідуальним маршрутом – все спеціально для вас. При цьому тривалість подорожі ви можете обрати самі та забронювати індивідуальний тур від 1 до 5 днів.

тури в Чорнобиль з Києва

Бонуси від Trips to Chernobyl та приємні ціни на всі тури

Хочете яскраво відпочити? Тоді вам гарантовано до професіоналів Trips to Chernobyl. Компанія пропонує декілька варіантів екскурсії до Чорнобилю. А тому ві можете обрати бажаний по тій ціні, яка вас максимально влаштує.

До того ж, Trips to Chernobyl завжди дарує своїм клієнтам безліч яскравих пропозицій та акцій. Наприклад, подарункові сертифікати зі знижкою 7%. Також на вас чекає безліч неймовірних знижок для іменинників, груп від 3 осіб і мега знижка у 15% для тих, хто забронює тур за 1 місяць!

Подаруйте собі екстрим-тур, незабутній вікенд чи невеличку подорож вже зараз, адже це найкращий час для здійснення мрії! Менеджери завжди на звʼязку та готові відповісти на всі ваші запитання. Подорожуйте з найкращим екстрим-оператором в Україні – і ви точно не забудете жодної секунди цієї подорожі.

Количество просмотров: 1124

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5