Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




29.10.2020

Одяг та інши товари для мисливців

Якщо ви полюбляєте прогулянки в лісі, полювання, туризм, то вам потрібні одяг, взуття та спорядження у якому вам буде комфортно, тепло або прохолодно в залежності від пори року. А замовити ви його зможете на сайті https://huntmasters.com.ua/. Особливо важливо вибрати одяг на холодну пору року. Звичайно він складається з 3-х шарів. До тіла прилягає термобілизна, що зберігає тепло і відводить воду. Вона також може бути 1, 2 або 3-и шаровою в залежності від майбутньої активності. Зверху термобілизни одягається одяг, що максимально зберігає тепло і теж відводить вологу. Найкраще виконує ці функції флісова тканина. Верхній шар одягу виготовляється з мембранних тканин, що захищають від вітру та опадів і в той же час відводять вологу зсередини.Костюм Alaska Extreme lite

Щоб бути непомітним мисливці обирають верхній одяг з маскувальної тканини, але щоб вас помітили інші мисливці одяг повинен мати яскраві смужки помаранчевого кольору. Краще вибирати окремо куртку і полукомбінезон, а не штани, який захистить спину та поперек від холоду при різких рухах. Одяг повинен мати декілька кишень із застібкою блискавка, капюшон, бути міцним, відштовхувати бруд і не сковувати рухи. Потрібно також придбати теплу шапку та рукавиці.

Взуття теж необхідно обирати трекінгове з мембраною, трохи більше за розміром, щоб була можливість одягти теплі шкарпетки.

Магазин "Hunt Masters", що знаходиться у Львові, пропонує великий вибір якісного одягу та взуття для чоловіків та жінок від відомих виробників зі скандинавських країн самовивозом, або з доставкою по Україні компанією "Нова пошта".

Магазин має великий вибір інших товарів для мисливців. Це і різноманітна зброя, засоби догляду та набої до неї, оптичні прилади та аксесуари. Слід мати на увазі, що зброю та набої є можливість купувати лише в магазині, тому що їх заборонено пересилати.

В магазині працюють досвідчені продавці консультанти, що можуть відповісти на будь-які питання стосовно окремих характеристик товару, можливості отримати знижку та інше. Щоб взяти участь у програмі лояльності, накопичувати бонусні бали, або отримувати знижки необхідно зареєструватися на сайті.

Полювання є улюбленим видом проведення дозвілля для деяких людей і щоб не отримати від нього неприємні враження необхідно відповідально вибирати все, що може знадобитися, використавши компетентну допомогу персоналу магазину. З якісним спорядженням полювання стане ще вдалішим.

Количество просмотров: 857

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5