Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




02.12.2021

Мандруєш? Подумай завчасно про страховку!

Найкращим різновидом відпочинку є подорож в якесь цікаве місце. Особливо захоплюючою буде мандрівка в закордонні землі, де свідомість людини обов’язково збурять незвичні культурні, природні чи гастрономічні диковинки. Але ж під час відпочинку ніхто не застрахований від того, щоб стати жертвою хвороби чи травмування в результаті нещасного випадку. Тому кожному мандрівнику конче необхідна туристична страховка, яка зможе згладити гіркоту подібної неприємної оказії. По меншій мірі з точки зору фінансових втрат подібний інструмент захисту на відпочинку стане в пригоді для кожного завбачливого туриста.

Ніщо не вартує дорожче здоров’я

Якщо запитати у наших вітчизняних шанувальників закордонних вояжів, що на їх думку є найбільш вартісним в інших країнах, то думки будуть різнитися. Одні скажуть, що за кордоном дорого коштує номер в хорошому готелі. Другі поскаржаться на великі цінники розваг. А треті згадають досить відчутний середній чек за поїсти в кафе чи ресторані. Але лише ті, то зіткнувся з захворюванням чи травмою під час вояжу в далекі землі, знають, що самим безжалісним очищувачем кишень туристів є медична сфера. Якщо нашому співвітчизнику, який не має полісу, випаде нещастя захворіти, то кожна діагностична чи лікувальні маніпуляція, не говорячи вже про якесь суттєве хірургічне втручання, буде коштувати кругленьку суму.Туристичне страхування

Страховка – це необхідність з точки зору логіки та Закону

Саме для захисту від ситуації, коли лікування потрібне, а коштів на нього немає, й був розроблений механізм страхування осіб, що мандрують в інші країни. Оформлення подібного документу є обов’язковим з точки зору, як українського законодавства, так і регламентів в’їзду на території більшості країн світу. Заплативши визначену, порівняно невелику суму, мандрівник отримує страховий супровід в період свого відпочинку і іншій країні.. Якщо нещасний випадок чи захворювання сталося, то потрібно лише зателефонувати за вказаними в полісі реквізитами і буде запущений механізм оплати медичного обслуговування на місці перебування застрахованої особи.

Количество просмотров: 1402

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5