Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




31.10.2019

Роксолана Пидласа повідомила про підвищення лімітів для ФОП

29 жовтня 2019 року зареєстровано законопроект №2338, який міняє умови роботи на спрощеній системі оподаткування

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Роксолана Пидласа.

"Хочу розчарувати всіх, хто чекав від мене якихось атак на малий бізнес і спрощену систему. Зрада відміняється. Як і обіцяли, вносимо на розгляд парламенту законопроект про підвищення літімтів для ФОПів. Разом з Олександр Дубінський та депутатами податкового комітету, які напрацьовували зміни в робочій групі: Alexey Leonov, Daria Volodina, Юлия Диденко, Данил Гетьманцев.

Згідно проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо заходів з детінізації обігу товарів та послуг", пропонуємо нові ліміти для 1, 2 і 3 групи будуть підвищені до 1 мільйона, 5 мільйонів і 10 мільйонів гривень відповідно. Крім того, ми пропонуємо 0% податку для підприємців 1 групи, які надають побутові послуги.

Цей крок дозволить нам дати поштовх для розвитку малого бізнесу:

  • Більше підприємців зможуть скористатись "спрощенкою".
  • Українцям, які тільки роздумують стати підприємцями 1 групи, зробити це буде легше. А держава даватиме час "стати на ноги" найменшим.
  • ФОПи, які частково або повністю працювали "в тіні", зможуть нарешті працювати відкрито.

 В поєднанні з РРО ми підтримаємо доброчесних підприємців і виведемо з гри тих, хто лише прикривається "спрощенкою" для махінацій і ухиляння від податків.

Наше завдання - сприяти і розвивати спрощену систему. А також вивести ФОПів з тіні. Це нова філософія розвитку підприємництва: всі, хто працюють чесно, мають отримати кращі умови для цього.

Ми об’єднали зусилля з колегами з Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, щоб зареєструвати цей проект. Закликаємо депутатів всіх груп і фракцій його підтримати."

Роксолана Пидласа

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3965

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне