Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




08.11.2019

Прес-конференція Руху за збереження спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності #SaveФОП

7 листопада 2019 року, о 12:00 у приміщенні прес-центру "Українські Новини" відбулась прес-конференція Руху за збереження спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності "#SaveФОП" у зв'язку з силовими діями влади та застосуванням сльозогінного газу під час протесних акцій підприємців під Офісом Президента 4.11.2019р.

4 листопада під час акцій підприємців за скасування законів про тотальну фіскалізацію #128-IX та #129-IX, що ведуть до фактичного знищення спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, поліція вжила силових дій з застосуванням сльозогінного газу.

Людям довелося надавати медичну допомогу в слідстві опіків обличчя та гортані різного ступеня важкості. Так підприємець Маргарита Каліон (м. Путівль) вимушена була звернутися до лікарні з важкими ушкодженнями очей та гіпертонічним кризом в наслідок атаки поліціянтів з використанням сльозогінного газу проти пікету за адресою Шовковична, 20.

Нагадуємо, що акції підприємців тривають з вересня та проходять по всій Україні. Влада відмовляється вести конструктивний діалог. Вимога ФОПів про зустріч з Президентом ігнорується, незважаючи на данну Президентом 10 жовтня обіцянку провести таку зустріч.

Під час акції 4 листопада, в якій взяли участь більш ніж 1500 тисячі підприємців з 20 міст України, лежачі пікети перед входами в Офіс Президента були покликані продемонструвати, як влада переступивши через мікробізнес юридично, переступає через них фізично. У відповідь проти акції ненасильницького опору була застосована сила.

Вперше з часів Майдану проти мирних мітингуючи, був використаний сльозогінний газ. Підприємці розцінюють дії влади, як вже фізичне свідоцтво війни, спрямованої на знищення малого бізнесу України.

У прес-конференції взяли участь підприємці постраждалі в ході зіткнення з поліцією, правозахисники, представники підприємницьких організацій, що входять до руху "#SaveФОП".

Адреса прес-центру: ст. м. "Палац спорту", вул. Еспланадна, 20, 1 поверх

Посилання на перегляд онлайн-трансляції:

https://www.youtube.com/watch?v=uhBCXdLBDM8

https://www.facebook.com/pg/ukranews/videos/?ref=page_internalу

Українські Новини

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1759

Новий номер!

  • Помилковий платіж: як ФОП не порушити умов перебування на ЄП?
  • Договір позички авто між ФОП і найманим працівником: нотаріальне посвідчення, податкові наслідки
  • Що є перевищенням ліміту доходу для ФОП-єдинника

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне