Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




16.05.2017

Тренінг “Управління проектом: від ідеї до залучення інвестицій”, 26 - 27 травня, Київ

До участі запрошуються: представники бізнесу, освіти, науки, громад та місцевого самоврядування, а також інші зацікавлені особи, які прагнуть навчитися генерувати якісні ідеї, створювати затребуваний ринком продукт та готувати успішні проекти для презентації інвесторам і донорам.

Мета тренінгу: освоєння моделі бізнес-процесів від ідеї до залучення інвестицій або грантів.

Теми тренінгу:

  • Методи оцінки потенціалу співробітників
  • Управління проектами. Формування і розвиток організаційної структури проекту
  • Оцінка бізнес - моделі. Визначення сегментів потенційних споживачів продукту
  • Фінансова аналітика. Базові критерії фінансової аналітики проекту
  • Практична частина. Робота з проблемними ситуаціями. Побудова індивідуальних моделей проекту

На усіх етапах тренінгу використовуються практичні кейси з досвіду роботи фундації Agrochallange з інноваційними та інвестиційними проектними заявками. А також - актуальні європейські методики зі створення команди проекту та управління нею.

Тренери:

  • Ігор Лисицький, співвласник та Генеральний Директор Фундації AgroChallenge, Голова Всеукраїнської громадської організації «Рада з конкурентоспроможності індустрії інформаційно-комунікаційних технологій України» (UCC), фахівець у сфері розвитку бізнесу, спеціаліст з питань з конкурентоспроможності та залучення інвестицій, заступник проректора з наукової роботи НТУУ КПІ, автор законів та проектів законів України, автор та засновник аграрного бізнес-акселератору AgroChallenge
  • Юлія Бистрова, співвласник та Директор з розвитку бізнесу Фундації AgroChallenge, професор Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności, Лодзь, Польща,фахівець у сфері психологічного бізнес-консалтингу, спеціаліст з питань командостворення та комунікацій, организаційний коуч та ментор, автор тренінгів з проблематизації проектів, формування команд, інноваційних методик оптимізації функцій і процесів в колективі, вирішення конфліктів.

Учасники забезпечуються роздатковим навчальним матеріалом, кава-перервами, обідами. Доїзд до місця проведення тренінгу та проживання покриваються учасниками самостійно.

По завершенню тренінгу учасники отримають Сертифікати.

Контактні особи:

  • Ярослав Невмержицький 067 156 55 88
  • Микола Трунов 095 767 13 63

Реєстрація триває до 24 травня включно.

Зареєструватися для участі

Для передплатників газети “Приватний підприємець” знижка 10%.

Організатори: Фундація AgroChallenge, Всеукраїнська громадська організація «Рада з конкурентоспроможності індустрії інформаційно-комунікаційних технологій України» (UCC).

Газета “Приватний підприємець”– інформаційний партнер

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 5533

Ми на Facebook

Популярне