Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




23.03.2018

Ювілейний Сорочинський ярмарок - 2018

Коли відбудеться: Національний Сорочинський ярмарок 2018 року відбудеться з 21 по 26 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Офіційне відкриття 21 серпня об 11.00.

Чим особливий: Ярмарок ювілейний. Адже цього року виповнюється 20 років Проекту відродження Сорочинського ярмарку. Керівник проекту – кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева. А також, це двадцятий ярмарок, який організовує і проводить ТОВ «Сорочинський ярмарок».

Його актуальність: Не зважаючи на те, що ярмарок має вікову історію, він є дуже сучасним і актуальним, бо крокує в ногу з потребами і приймає виклики часу. Саме тому, цього року ми відроджуємо аграрне містечко, у якому плануємо широко представити не лише сільськогосподарську техніку, але і тваринництво та птахівництво. А ті, хто виробляє енергозберігаючу продукцію, традиційно отримають найкращі місця в секторі промислових підприємств. Всі учасники матимуть можливість провести на високому рівні будь-які заходи ділової програми.

Організатори запрошують до участі промислові підприємства та підприємства АПК, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організаторів колективних експозицій, туристичні компанії, пісенні, танцювальні та музичні колективи та інших аматорів сцени. Організатори запрошують також гостей – як співвітчизників, так і іноземців. Адже Сорочинський ярмарок – це центр народної дипломатії.

Умови участі, бланки заявок та вся необхідна інформація на офіційному сайті: yarmarok.in.ua Листи надсилати на електронну адресу:sorochiny@ukr.net. Довідки за телефонами: (0532) 508211, 508212 або 066-8597-074

Інформаційний партнер — газета "Приватний підприємець"

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4669

Ми на Facebook

Популярне