Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




23.10.2018

Як відкрити бізнес в США українцям розкажуть online 29 жовтня

29 жовтня о 19.00 відбудеться вебінар "Відкриття бізнесу в США для іноземних громадян", на якому експерти-практики з Нью Йорка розкажуть про оподаткування для іноземного бізнесу і загальні вимоги до власника компанії в Америці.

Це перший online-семінар із серії навчальних заходів проекту "Україна - США", який організовують компанія "Business Gathering" спільно з Альянсом Малого Бізнесу (Нью Йорк) для сприяння виходу українського малого бізнесу на американський ринок.

"Першим необхідним кроком для тих, хто хоче розпочати бізнес в Америці, є розуміння місцевих "правил гри", а вони кардинально відрізняються від наших українських реалій. Яким критеріям має відповідати засновник компанії, які податки на нього чекають в різних штатах, яка специфіка бухгалтерського обліку - обговоримо з експертами 18 жовтня", - коментує директор "Business Gathering", експерт CIPE Анастасія Баклан.

Мова вебінару - російська. Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією. Для учасників з Києва можлива безпосередня участь в дискусії з online-підключенням експертів, яка буде організована на одній з локацій в центрі. Для цього потрібно вибрати пункт “жива участь" в реєстраційній формі.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ВЕБІНАР

Спікери:

Алла Попов — сертифікований бухгалтер (CPA) з 2002 року, ліцензований в Нью-Йорку і Нью-Джерсі. Алла починала кар'єрний шлях на посаді аудитора федерального уряду в Управлінні контролера валюти в Департаменті казначейства, де займалася захистом громадських банків і іноземних філій від незаконної діяльності. У 2008 році вона вирішила залишити кар'єру в федеральному уряді і створити свій бізнес для реалізації практики CPA. В даний час вона є штатним бухгалтером Bull Tax Accountants з декількома офісами, розташованими в п'яти районах Нью-Йорка. Вона отримала ступінь бакалавра в області бухгалтерського обліку та інформатики в Коледжі Барух, CUNY.

Майкл Печерський — фінансовий консультант New York Life Insurance Company, в даний час живе в Нью-Йорку. З 2012 року він працює з власниками малого бізнесу і фізичними особами над різними фінансовими питаннями, очолює Альянс Малого Бізнесу. До цього він був менеджером і аналітиком в різних великих фінансових установах. Майкл починав свою кар'єру на посаді бухгалтера фонду взаємних інвестицій в 1995 році, після отримання диплома бакалавра в області бухгалтерського обліку в Коледжі Брукліна. Він отримав ступінь MBA в галузі управління інвестиціями в Lubin School of Business в Університеті Пейсах у 2000 році, а також нагороду дипломованого фінансового аналітика в 2001 році.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ВЕБІНАР

Всім зареєстрованим в день вебінару буде надіслане посилання на online-кімнату для підключення. Для тих, хто відзначить "живу участь" - буде направлена адреса проведення дискусії.

Інформаційний партнер – всеукраїнська газета "Приватний підприємець"

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4376

Ми на Facebook

Популярне