Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




26.10.2018

Українські розробники інновацій отримають можливість знайти партнерів із бізнес-середовища

Компанії, що зацікавлені у впровадженні та фінансуванні науково-технічних розробок візьмуть участь у Бізнес-контакт біржі для промислових, наукових та науково-дослідних установ України.

Запропонований формат буде проводитися вперше і сприятиме найбільш ефективному пошуку спільних бізнес-інтересів та їх реалізації. Потенційні інвестори отримають безпосередній доступ до вітчизняних науково-технічних розробок і подальшого їх впровадження у бізнес-проектах. Учасники біржі протягом дня матимуть можливість брати участь у прямих бізнес-переговорах та зможуть відвідати відповідні наукові установи та організації.

Захід відбудеться 1 листопада 2018 року о 10 год. у приміщенні Київської торгово-промислової палати (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 55).

Для участі запрошено близько 50 промислових підприємств, наукових установ і стартапів, а також банків, венчурних та інвестиційних компаній. У даний час здійснюється відбір 10-12 найбільш цікавих і перспективних проектів, які будуть презентовані під час проведення Бізнес-контакт біржі.

Організаторами заходу є Київська торгово-промислова палата разом з Українським інститутом науково-технічної експертизи та інформації (УкрНТЕІ), які надаватимутьучасникам необхідну юридичну та інформаційну допомогу.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqL9hMNd_EVGCel1VFpcY2o-v6UqhghE-cPdY7PTXlltm6pg/viewform

Інформаційний партнер – всеукраїнська газета "Приватний підприємець"

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4228

Ми на Facebook

Популярне