Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




30.10.2018

«Invest in Kyiv»: київський регіон представив економічний потенціал на виставці в Білорусі

«Invest in Kyiv» - з таким девізом 15 столичних компаній, що зацікавлені у виході на ринок Білорусі, презентували свою продукцію, економічні та інвестиційні можливості на виставці продукції підприємств і організацій. Захід відбувся у рамках першого Форуму регіонів України та Білорусі в Гомелі.

Відвідувачі ознайомились із колективними експозиціями понад 150 підприємств із 17 регіонів України і всіх областей Білорусі. Стенд столичного регіону, який організувала Київська торгово-промислова палата, був представлений інвест-проектами в різних сферах економіки – соціальна сфера, спорт та рекреація, медицина, житлова нерухомість і транспорт. Свою продукцію представили експортоорієнтовані підприємства: ДП НДІ «ЕЛАСТИК», ТОВ "Пролог Семікор", ДП «АНТОНОВ», ПАТ "Київське центральне конструкторське бюро Арматуробудування», ТОВ «Офтальмологічна лабораторія-клініка «Ю Ес ОПТИКС», ПАТ "Домобудівний комбінат №4", Механічний Завод «Сонет», ТОВ "Компанія "Енергія води", ПрАТ "УХЛ-МАШ", ВАТ «Меридіан ім. С.П.Корольова», ТМ «РОШЕН», компанія «Укршпон», компанія «КТ Україна», компанія «Торі Експо» та ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод».

Підприємства, компанії і організації, а також представники бізнесу і ділових кіл обох країн підготували презентації регіонів, проводили переговори, налагоджували контакти. Підписані домовленості білорусько-українського форуму обчислюються десятками мільйонів доларів. Київська торгово-промислова палата підписала угоду про співпрацю із Вітебським відділенням торгово-промислової палати Білорусі.

В такому форматі обидві держави в сучасній історії перетнулися вперше. Подібний майданчик міжрегіонального спілкування послужить не тільки покращенню добрих відносин, але і посилить економічні зв’язки між регіонами обох країн. Другий форум регіонів України та Білорусі пройде в Житомирі в 2019 році.

Інформаційний партнер – всеукраїнська газета "Приватний підприємець"

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4502

Ми на Facebook

Популярне