Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




12.04.2019

Українські виробники взяли участь у найавторитетнішій міжнародній виставці халяльної продукції MIHAS

Українські компанії за підтримки Київської торгово-промислової палати вперше взяли участь у 16-й Міжнародній малайзійській виставці продукції Halal MIHAS-2019, яка проходила в місті Куала-Лумпур.

Вітчизняні підприємства продемонстрували високу якість своїх товарів: від сільськогосподарської продукції до косметичних засобів. Їхня продукція відповідає виключно вимогам сертифікації за стандартами Халяль.

Виставка MIHAS-2019 відзначилася найбільшою участю у своїй історії понад 1000 експонентів із 44 країн. Продукти харчування та напої, халяльна косметика, ісламська мода, медикаменти, предмети гігієни, нові тренди в галузі халяльної продукції та здорової їжі експонували відомі компанії, роздрібні торгівці, дистриб'ютори, постачальники готелів та ресторанів. Цього року було майже 30 000 відвідувачів із 80 країн порівняно з 21 000 відвідувачі 2018 року.

Серед 9 українських компаній, які заявили про свою участь у виставці, були Acme trading company, Agroimport co., ТОВ «Імперія жирів», ТОВ «Нововолинський масложировий комбінат», Українська торговельна асоціація та інші. Вони провели плідні переговори з 50 зарубіжними компаніями. Ця подія стала можливою завдяки довголітній та плідній співпраці між Київською та Малайзійською торгово-промисловими палатами.

Представник компанії ТОВ «Імперія жирів» поділився враженнями: «Ми зрозуміли для себе, що виставка MIHAS – це чудовий шанс знайти собі партнерів та постачальників сировини в тих категоріях, які експонувалися. Наразі активно ведуться переговори, і ми вже на етапі заключення договорів як мінімум із двома контрагентами, хоча пропозицію отримали від багатьох партнерів».

До роботи виставки долучився посол України в Малайзії Олександр Нечитайло й високо оцінив досягнення вітчизняних виробників. Українські учасники відзначили відкритість роботи Посольства та бачення спільної взаємовигідної праці Україна – Малайзія.

Співпраця з Малайзією набирає обертів. Найближчим часом Київська торгово-промислова палата організує для українських виробників участь у національному стенді на малайзійській виставці сільськогосподарської продукції та продуктів харчування. За сприянням КТПП досягнуто домовленість про візит малайзійських бізнесменів, які бажають співпрацювати з українськими підприємцями.

Газета «Приватний підприємець» – інформаційний партнер

Матеріал надано відділом корпоративних комунікацій
Київської торгово-промислової палати

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4394

Ми на Facebook

Популярне