Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




03.03.2020

Підприємцям Дніпропетровщини розкажуть, як скористатися державною програмою доступних кредитів

12 березня у Дніпропетровській ОДА розкажуть про держпрограму «Доступні кредити 5-7-9%». Долучитися до зустрічі запрошують бізнесменів регіону. У заході візьмуть участь представники Офісу розвитку малого та середнього підприємництва, банків-учасників Програми та Фонду розвитку підприємництва. Вхід вільний за попередньої реєстрації, повідомили у департаменті економічного розвитку облдержадміністрації.

«У 2020 році уряд запровадив державну програму «Доступні кредити 5-7-9%». Для підприємців це можливість отримати позику на розвиток своєї справи за низькою відсотковою ставкою. Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини долучитися до зустрічі-презентації, яка відбудеться в ОДА 12 березня. Учасники зможуть поспілкуватися з працівниками банків-партнерів та дізнатися про те, як скористатися новою програмою»,  розповіли у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

Усі бажаючі зможуть взяти участь у двох тренінгах. Під час першого експерти розкажуть, як отримати доступні кредити, які правила інвестування у бізнес-ідеї, а ще – презентують програму «Конкурентоспроможна економіка України». Другий присвятили концепції розвитку екосистеми підтримки підприємництва.

Також у програмі зустрічі – воркшоп для підприємців-початківців «Як перетворити ідею у бізнес». Учасникам розкажуть, що таке бізнес-план, якими грантами та кредитами можна скористатися для розвитку своєї справи.

Зустріч проходитиме 12 березня з 9:00 до 16:00 за адресою: м. Дніпро, просп. О. Поля, 1, каб. 322. Щоб долучитися, слід заповнити форму реєстрації.

Джерело: ДніпроОДА

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3810

Ми на Facebook

Популярне