Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




30.09.2020

Місяць кібербезпеки 2020 в Україні відкриється Днем кібербезпеки в провідних навчальних закладах країни

Дата: 1 жовтня 2020 року

Час: 10.00

Місце: актова зала Київського коледжу зв’язку + online-трансляція

На День кібербезпеки запрошуються студенти ВИШів профільних спеціальностей, викладачі, аспіранти та фахівці в сфері кібербезпеки. Метою заходу є підвищення рівня кібербезпеки за рахунок поширення знань про кібергігієну та безпечне поводження в кіберпросторі, популяризація кращих практик з кібербезпеки для студентів.

Проведення Дня кібербезпеки є частиною підходу з просування ідей Місяця кібербезпеки в Україні. Це формує в суспільстві нову культуру поведінки у кіберпросторі, мотивує молодь до фахового професійного розвитку.

Торгово-промислова палата України як постійний організатор Місяця кібербезпеки в Україні, в форматі державно-приватного партнерства об’єднала органи державної влади, громадських організацій та бізнесу.

Цього року ми спостерігаємо розширення географії Дня кібербезпеки, адже участь візьмуть ключові ВИШі країни: Київський коледж зв’язку, НТТУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» Інститут захисту інформації, Національний торговельно-економічний університет, Національний авіаційний університет, Вінницький національний технічний університет, Одеська національна академія зв’язку ім. О. Попова, Харківський національний університет радіоелектроніки.

Організатором заходу є Антикризовий центр кіберзахисту бізнесу при ТПП України за підтримки Київської торгово-промислової палати, РНБО України, Держспецзв’язку, Департаменту кіберполіції МВС України, ДП «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» Міністерства інфраструктури та Київського відділення Малої академії наук України.

В програмі на учасників чекають виступи експертів на теми нової кібербезпекової стратегії держави, важливої ролі надійної кібербезпеки для ведення сучасного бізнесу, напрямків професійної освіти та сертифікації у сфері кібербезпеки в Україні та у світі, кібергігієни населення, питань кіберзахисту банківської сфери та інші. На студентів чекає конкурс на кращого знавця кібербезпеки в Україні. Переможці отримають сертифікати підвищення кваліфікації від відомих освітніх вендорів.

Приєднатися до стрім-трансляції можна за посиланням:

https://i-ua.tv/stream/27059-den-kiberbezpeky-v-navchalnykh-zakladakh-ukrainy

Інформаційний партнер газета «Приватний підприємець»

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3015

Ми на Facebook

Популярне