Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




21.09.2021

Google запускає безкоштовний курс для туристичного бізнесу

Стартує безкоштовний онлайн-курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн». Там розкажуть, як малим і середнім підприємцям розвивати свій бізнес за допомогою інструментів Google.

Про що курс

Курс складається із 7 двогодинних онлайн-тренінгів, кожен з яких матиме практичну частину. Лекції читатимуть експерти Google, а також управлінці з «Бітрікс24», B91 Targeting Agency, Лун & Flatly та «Поїхали з нами». Ось чого вони вчитимуть:

  • як створити та просувати сайт компанії;
  • як залучати нових клієнтів;
  • як працювати з інтернет-маркетингом;
  • як розуміти аналітику;
  • як взаємодіяти з командою та вибудовувати бізнес-процеси.

Курс триватиме з 9 до 30 вересня. Лекції – з 16:00 до 18:00. На кожну вже є посилання, які можна додати собі в календар як нагадування. Крім того, записи лекцій публікуватимуть опісля на сайті. 

Для кого  

Курс запускають для власників, топменеджерів та маркетологів малого й середнього туристичного бізнесу: готелів, курортів, кафе, ресторанів, туристичних агенцій, крамниць тощо.

Лекції розраховані як на початківців, так і на досвідчених онлайн-підприємців. Тренінги розділять на модулі: базовий, середній і просунутий. Можна буде прослухати все від початку до кінця або приєднатися на окрему частину (таймінг вказано в програмі). 

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2598

Ми на Facebook

Популярне