Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




23.09.2021

Український бізнес закликають долучитися до всеукраїнської акції до Дня захисника та захисниці України #НавчанняЗамістьВітання

Інформаційний партнер — газета «Приватний підприємець»

Третій рік поспіль до Дня захисника та захисниці України проєкт “Воїну-гідна праця” ГО “Центр зайнятості Вільних людей” проводить всеукраїнську акцію #НавчанняЗамістьВітання.

Її мета  підтримати ветеранів у здобутті нової професії та показати відкритість українського бізнесу до співпраці з ветеранами.

Сім років тому їхнє життя змінила війна і вибір захищати свою країну. Вони  ветерани російсько-української війни, й у кожного з них своя історія. Сьогодні вони прагнуть повернутися до мирного життя й працювати задля розвитку економіки України. Український бізнес може допомогти їм  в у цьому та віддячити за внесок в оборону та зміцнення країни. 

Як можуть долучитися компанії до акції #НавчанняЗамістьВітання? 

  • заповнити анкету:https://cutt.ly/vEy7F1S
  • надати стипендії на навчання для ветеранів та ветеранок (розмір стипендії для однієї людини становить до 10 000 грн).
  • надати стажування/роботу у вашій компанії для тих, хто завершив навчання та шукає своє перше місце роботи за новою професією.

Про проєкт

Команда проєкту"Воїну – гідна праця"ГО ЦЗВЛ за 6 років роботи підтримали понад 6000 ветеранів, які здобули нові професійні знання та навички, знайшли роботу або відкрили власну справу. За час реалізації ініціативи #НавчанняЗамістьВітання ветеранам було надано 10 стипендій від українського бізнесу та 540 – від міжнародних донорів на навчання за обраним напрямком, або опанування нової професії. Найбільш популярними напрямками серед ветеранів залишається IT-сфера, Інтернет-маркетинг, логістика, сфера охорони та безпеки, ін. 

Близько 70% ветеранів, які звертаються до команди проєкту, хочуть змінити свій фах або потребують додаткової освіти через переоцінку власних цінностей, мають проблеми з поверненням до мирного життя та втратою робочих навичок, які на сьогодні є затребуваними на ринку праці. Водночас, дослідження доводять, що підтримка, відкритість та прийняття роботодавцями досвіду ветеранів є для них однією з найбільших цінностей. Коли ветерани відчувають свою важливість та потрібність у цивільному житті, вони стають відповідальними і дуже мотивованими працівниками, які ефективно працюють в команді. І, відповідно, роблять свій внесок у розвиток економіки України. 

Офіційний допис про акцію: https://www.facebook.com/jobsoldiers/posts/2029572380529178


ГО “Центр зайнятості Вільних людей”

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2435

Ми на Facebook

Популярне