Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




05.11.2018

«Приватний підприємець» про: нововведення в реєстрації РРО, відображення відомостей про договори ЦПХ у ЄСВ-звіті, «здавання працівника в оренду»

Восьмого листопада виходить друком «Приватний підприємець» № 21, який розповість про зміни в порядкові реєстрації та застосування РРО, що використовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги).

Підприємцям, які практикують укладання договорів цивільно-правового характеру, підготовлено консультацію щодо відображення відомостей про такі договори в ЄСВ-звіті.

А підприємцям, у яких за трудовим договором оформлений працівник, роз’яснимо, який документ скласти, щоб він міг працювати ще й в іншого ФОП, але не в межах трудових відносин.

Окрему публікацію присвячено питанням, які виникають під час перевірок за скаргою фізособи, а саме: які держоргани мають право прийти за такою підставою й що можуть перевірити; чи не з'являться контролери за зверненням, якого немає.

З газети ви також дізнаєтеся, до яких судових розглядів можуть призвести неправильно оформлені документи на товар, що продається.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2076

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне