Уголок потребителя

Розсилка новин

11.03.2019

Про розрахунки за QR-кодом та РРО, нарахування ЄСВ, виробництво палива з відходів

14 березня виходить друком «Приватний підприємець» № 5.

Одна з його статей висвітлює такий інноваційний платіжний сервіс, як QR-кодування у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг (що таке QR-код, які переваги він дає покупцям і продавцям, чи застосовується в цьому разі РРО).

Окрему статтю присвячено темі оформлення вивісок та зовнішньої реклами. Щодо них існують певні правила, яких потрібно дотримуватися. Ви дізнаєтеся: що таке вивіска й чим вона відрізняється від реклами; що таке дизайн-код; які основні вимоги до розміщення вивісок та зовнішньої реклами; що робити, коли вартість реклами встановити не можна.

Підприємцям, які планують здійснювати виробництво палива з відходів, адресуємо консультацію, у якій розповімо про нюанси ліцензування цього виду діяльності, добір КВЕД, сплату податків.

Для роботодавців підготовлено публікацію, у якій нагадаємо правила нарахування ЄСВ на різні види виплат і закріпимо їх на прикладах.

Приділимо увагу й темі трудових та цивільно-правових договорів, а саме: особливості запровадження матеріальної відповідальності в договорах, які укладає підприємець у межах трудових і нетрудових відносин.

На сторінках газети продовжуємо знайомити читачів із реальними прикладами того, як рада бізнес-омбудсмена допомагає вирішувати проблеми підприємців.

Уроки для начинающих предпринимателей

Новий випуск газети!

• ФОП-екскурсовод:
  • Як оформити діяльність?
  • Закон про мову: на що зважати
  • Єдинник перевищив 1 млн – наслідки
  • Сідловий тягач – не вантажний автомобіль