Книга «Как самому составить договор» (примеры и рекомендации)

Уголок потребителя

Розсилка новин

22.04.2019

«Приватний підприємець» про те, як: не втратити статусу єдинника; ураховувати готівкову та безготівкову виручку – разом чи окремо; перевести працівника на іншу посаду

25 квітня виходить друком «Приватний підприємець» № 8.

В одній зі статей газети спрощенці прочитають, як помилково не втратити статусу єдинника.

Наведемо приклади реальних ситуацій і наші рекомендації.

Також розглянемо ситуацію, коли єдинник має у власності нежитлову будівлю, яку здає в оренду, і земельну ділянку під нею. Чи повинен він у цьому разі виконувати вимогу податківців сплачувати земельний податок як фізособа.

На сторінках видання розповімо й про проведення єдинниками розрахунків через Інтернет за допомогою платіжних систем Liqpay, Wayforpay, Pоrtмоnе, Fondy та застосування РРО.

Окрему статтю присвячено питанням обліку готівкової та безготівкової виручки, а саме: як правильно записати в книгах обліку доходів або книгах обліку доходів і витрат усі надходження; що буде, якщо готівкову та безготівкову виручку відобразити одним рядком за день; які штрафи за порушення порядку ведення цих книг?

Тому, хто планує розширити продаж товарів за допомогою Розетки, розповімо, як це втілити в життя й на що звернути увагу.

Низку публікацій підготовлено для роботодавців. Зокрема, приділимо увагу питанням, які стосуються неоформлених працівників і донарахування податків; проблемам в отриманні субсидії, що виникли через нараховану зарплату в розмірі меншому ніж мінімальна; нюансам переведення працівника на іншу посаду тощо.

Количество просмотров: 1945

Новий випуск газети!

• ФОП-екскурсовод:
  • Як оформити діяльність?
  • Закон про мову: на що зважати
  • Єдинник перевищив 1 млн – наслідки
  • Сідловий тягач – не вантажний автомобіль