Книга «Как самому составить договор» (примеры и рекомендации)

Розсилка новин

23.04.2019

Нові рахунки з ЄСВ та граничний термін сплати податків

Газета «Приватний підприємець»

Як повідомляє ДФС, 2 травня 2019 року набувають чинності нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів ДФС України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.

До 26.04.2019 р. діють старі рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів ДФС України (відповідну інформацію розміщено на сайті Казначейства https://www.treasury.gov.ua/ua/news/do-uvagi-platnikiv-yesv).

Також ДФС нагадує, що згідно з розпорядженням КМУ від 10.01.2019 р. № 7-р “Про перенесення робочих днів у 2019 році” у квітні поточного року вівторок 30 квітня перенесено на суботу 11 травня. Тобто останній день сплати нарахованих податкових зобов’язань із податків і зборів припадає на вихідний день – 30 квітня 2019 року. Нормами ПКУ не передбачено перенесення термінів сплати податків та зборів (п. 57.1 ст. 57 ПКУ), тож сплатити нараховані поточні податкові зобов’язання потрібно не пізніше ніж 26 квітня.

Робота банків на свята 2019 року

Количество просмотров: 11958

Уроки для начинающих предпринимателей

Новий випуск газети!

• Інспекційні відвідування скасовано – чи можна розслабитися?
  • Послуги та оплата через Інтернет: чи потрібен єдинникові РРО?
  • Вантажоперевезення: габаритно-ваговий контроль
  • Комісія із соцстраху у ФОП
  • Дата доходу під час розрахунків через термінал у загальносистемника

9-я Международная Бизнес-встреча в формате БИТВЫ ЛУЧШИХ ТРЕНЕРОВ