Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




25.10.2019

Єдиний рахунок для сплати податків

Газета «Приватний підприємець»

Четвертого жовтня 2019 року Верховна Рада схвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт № 1049 “Про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та законопроєкт №1051 “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”.

Законопроєкти запроваджують єдиний рахунок для сплати податків і зборів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з 1 січня 2021 року.

Через єдиний рахунок можна буде сплатити податок на прибуток підприємств, податок на доходи фізосіб (ПДФО), єдиний соцвнесок (ЄСВ), єдиний податок (ЄП), рентну плату, а також податковий борг за такими податками. Проте єдиний рахунок не можна буде використати для сплати податку на додану вартість (ПДВ) та акцизного податку з пального та спирту, оскільки для їхньої сплати є дві інші, спеціальні системи електронного адміністрування.

Розміри мінімального та максимального ЄСВ для підприємців 2019 року

Обрання системи оподаткування

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 5263

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне