Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




20.04.2020

Про допомогу по безробіттю, оплату простою під час карантину, складання листа про скасування орендної плати

Газета «Приватний підприємець»

23 квітня виходить друком «Приватний підприємець» № 8, який висвітлює важливі питання ведення бізнесу під час карантину.

Так, в одній зі статей з'ясуємо, чи можуть підприємці оформити допомогу по частковому безробіттю для своїх найманих працівників і які в цьому разі виникають проблеми.

Тим ФОП-роботодавцям, які оформили простій, на прикладах розповімо, які документи він має скласти. А також як оплачується період простою.

Унаслідок карантинних заходів відбулися зміни й у трудовому законодавстві: урегульовано умови надомної роботи й гнучкого режиму робочого часу. Детально роз'яснимо читачам, у чому вони полягають і чим відрізняються.

Також підприємцям на прикладі покажемо, як скласти звіт за найманих працівників, які перебувають у відпустках без збереження зарплати.

Окрему публікацію адресуємо тим ФОП, які через карантин перепрофілювали свою діяльність на адресне постачання. З'ясуємо, як оформити роботу кур'єра в кафе на базі штатних працівників.

Оскільки в період карантину багато підприємців переводять торговельну діяльність в мережу Інтернет, приділимо увагу й важливим нюансам такої торгівлі.

У газеті ви знайдете багато іншої корисної та важливої інформації, що мусять знати представники малого бізнесу, які намагаються зберегти свою справу в цей непростий час.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2845

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне