Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




25.05.2020

Про оформлення дострокового виходу з карантину, позаштатного кур'єра за ЦПД, постачання товару на авто своєму та чужому

Газета «Приватний підприємець»

28 травня виходить друком «Приватний підприємець» № 10.

Оскільки багато хто з наших читачів сьогодні стурбований тим, як виживати в умовах коронакризи, ми на сторінках газети розповімо: як змінити роботу в нових умовах, зберегти клієнтів і нормально заробляти.

Тим підприємцям, які достроково почали поновлювати свою роботу, роз'яснимо, як цей процес правильно документально оформити. Для наочності наведемо зразки потрібних документів.

У період карантину особливої популярності набуло адресне постачання товарів (продукції), тож підприємці залучають до роботи кур'єрів за цивільно-правовими договорами на тимчасовій основі. На прикладі покажемо, як правильно скласти такий договір, а також акт приймання-передавання наданих послуг.

У газеті зосередимо увагу й на питаннях постачання товару на авто. З'ясуємо, у чому різниця, якщо підприємець використовує свій автомобіль і якщо залучає його на умовах оренди.

Окрему консультацію підготували й тим підприємцям, які у своїй діяльності використовують воду зі свердловини. Вони дізнаються, чи потрібно отримувати дозволи на використання цієї свердловини, подавати звіти та сплачувати певні податки чи платежі.

На сторінках видання розглянемо й питання ділових відносин протягом карантину: як перейти від конфлікту до співпраці. А також на прикладі покажемо, на чому сьогодні заробляють підприємці.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1826

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне