Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




06.07.2020

Про нові реєстраційні форми, зміни в адмініструванні ПДФО, оформлення відпусток

Газета «Приватний підприємець»

Дев'ятого липня виходить друком «Приватний підприємець» № 13. Окремі його статті висвітлюють новації законодавства, що стосуються малого бізнесу.

Так, починаючи з 1 червня, незалежно від дії, яку треба провести стосовно ФОП (реєстрація фізособи як підприємця, включення відомостей про ФОП до реєстру тощо), має подаватися єдина затверджена форма. З'ясуймо, що ж змінилося, а також наведемо зразок її заповнення.

А з 1 липня набула чинності низка змін, унесених до ПКУ, зокрема зміни в: роботі Електронного кабінету, проведенні позапланової перевірки, сплаті земельного податку, ставках рентної плати для лісових ресурсів.

З 1 липня запроваджуються й зміни в Довіднику ознак доходів. З’ясуймо, на що треба зважати підприємцеві під час заповнення звіту за ф. № 1ДФ.

На сторінках газети розповімо й про зміни в адмініструванні ПДФО.

А власникам ресторанів адресуємо консультацію про нові заборони куріння й суперечності, а також про компромісні рішення у зв'язку з цим.

Цього року, як ніколи, актуальна тема відпусток. Чимало працівників уже використали свої основні щорічні оплачувані відпустки в період карантину, тож у підприємців виникли додаткові питання. Нагадаємо правила їх надання та нарахування відпускних.

І, як завжди, в газеті відповімо на низку запитань наших читачів.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1950

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне