Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




30.08.2021

Нові книги для підприємців від редакції газети "Приватний підприємець"

Редакція газети "Приватний підприємець" пропонує НОВІ книги для єдинників, а також для підприємців, які використовують працю найманих працівників.

Бытовые услуги у предпринимателя: учет доходов, отчетность, аренда, кадры, зарплатаКнига "Бытовые услуги у предпринимателя: учет доходов, отчетность, аренда, кадры, зарплата" буде корисна підприємцям, які здійснюють свою діяльність в сфері побуту або ж тільки планують її. Вони зможуть зорієнтуватися, яку групу єдиного податку їм можна вибрати для надання своїх побутових послуг. З посібника можна дізнатися, як не наробити помилок при обліку доходів; як взяти або надати в оренду приміщення або робоче місце в майстерні, перукарні, салоні і як про це звітувати. Наведені приклади договору оренди робочого місця. Окремі розділи підкажуть, як оформити найманих працівників, заповнити необхідні кадрові документи та здійснити розрахунки по зарплаті. Для зручності читачів посібник сформовано як відповіді на запитання.

Все об учете доходов единщиками первой и второй группыКнига "Все об учете доходов единщиками первой и второй группы" буде корисна підприємцям, які застосовують або планують застосовувати першу або другу групу спрощеної системи оподаткування. Основний показник, який потрібно контролювати платникам єдиного податку, є обсяг отриманого доходу. У посібникові докладно розглядається, що включається до доходу, а що ні. Наведено рекомендації щодо організації бізнесу в такий спосіб, щоб уникнути перевищення обсягу доходу та штрафних санкцій і не втратити права застосовувати спрощену систему оподаткування. Також надано консультації щодо ведення обліку та застосування касових апаратів тими єдинниками, які наразі зобов'язані їх застосовувати. Для зручності читачів посібник сформовано як відповіді на запитання.

Наемные работники кадровые документыКнига "Наемные работники у предпринимателя. Кадровые документы" містить практичні рекомендації щодо оформлення трудових відносин із працівниками з огляду на останні вимоги законодавства. Наведено бланки й приклади заповнення потрібних кадрових документів під час прийняття на роботу, у разі зміни умов праці, розірвання трудового договору, запровадження матеріальної відповідальності, а також відповідальності за розголошення комерційної таємниці та порушення внутрішнього трудового розпорядку. Окремий розділ містить правила проведення перевірок із питань праці, а також поради щодо мінімізації ризиків під час оформлення договорів ЦПХ. Для зручності читачів посібник сформовано як відповіді на запитання.

Наемные работники оплата трудаУ книзі "Наемные работники у предпринимателя. Оплата труда" на числових прикладах розглянуто порядок нарахування заробітної плати та утримання з неї податків. Особливу увагу зосереджено на нюансах нарахування єдиного соціального внеску для різних ситуацій. Також наведено приклади нарахування відпускних і компенсації під час звільнення. Розглянуто питання, пов'язані з нарахуванням лікарняних та декретних виплат працівникам: за рахунок яких коштів вони виплачуються, які податки та збори в цьому разі утримуються. Для зручності читачів посібник сформовано як відповіді на запитання.

Замовити книги для єдинників першої та другої групи, а також для підприємців, які використовують працю найманих працівників та які здійснюють свою діяльність в сфері побуту, ви можете на сторінці нашого сайту: http://chp.com.ua/products/knigi.

Оформити замовлення на книги, а також передплатити газету «Приватний підприємець» на друге півріччя також можливо тел.: 067 6370297, 066 5328403, – або натиснувши на кнопку замовити:

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 9432

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне