Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




16.03.2023

Ліцензування діяльності з організації та проведення азартних ігор

Газета «Приватний підприємець»

Відповідно до постанови КМУ від 18.03.2022 р. № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану» строки дії діючих строкових ліцензій та документів дозвільного характеру автоматично продовжуються на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення чи скасування, а періодичні, чергові платежі за ними відстрочуються на строк, зазначений у цьому підпункті.

Однак, постановою КМУ від 28.02.2023 р. № 173, яка набрала чинності 3 березня 2023 року, з цього правила зроблене виключення стосовно строку дії ліцензій у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор та плати за такі ліцензії.

Також встановлено, що несплачені до дня набрання чинності цією постановою щорічні платежі за ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор за кожен рік дії ліцензії сплачуються у тридцятиденний строк з дня набрання чинності цією постановою. Протягом зазначеного строку суб’єкти господарювання у сфері організації та проведення азартних ігор повинні подати Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей документи, що підтверджують внесення плати за ліцензії.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 837

Новий номер!

  • Помилковий платіж: як ФОП не порушити умов перебування на ЄП?
  • Договір позички авто між ФОП і найманим працівником: нотаріальне посвідчення, податкові наслідки
  • Що є перевищенням ліміту доходу для ФОП-єдинника

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне