Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




02.06.2021

Види діяльності ФОП у податковій декларації єдинника

Газета «Приватний підприємець»

Форму податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця затверджено наказом Мінфіну України від 19.06.2015 р. № 578, у редакції наказу від 09.12.2020 р. № 752 (далі – Декларація).

Які види підприємницької діяльності відображаються в податковій декларації платника ЄП – ФОП (далі – Декларація) – зазначені у витягу з реєстру платників ЄП чи лише ті, за якими фактично здійснювалася підприємницька діяльність у звітному періоді, – та як здійснюється додавання рядків у полі 10 "Види підприємницької діяльності у звітному періоді" Декларації в електронній формі під час створення її в Електронному кабінеті, роз’яснюється в Базі знань, категорія 107.01.07.

У полі 10 "Види підприємницької діяльності у звітному періоді" розділу I "Загальні показники підприємницької діяльності" Декларації зазначаються код та назва виду економічної діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД ДК 009:2010) лише тих видів підприємницької діяльності, які фактично здійснювалися у звітному періоді платником єдиного податку.

До того ж під час створення в меню "Введення звітності" Електронного кабінету Декларації в електронній формі таблиця поля 10 такої Декларації містить лише один рядок. За потреби кількість рядків може бути збільшено шляхом додавання нового рядка, що здійснюється натисненням правої кнопки миші з наведенням курсору на рядок поля 10 Декларації, внаслідок чого з'явиться панель інструментів редагування рядків, яка дозволяє рядки в таблиці додавати або видаляти.

http://chp.com.ua/ua/vazhno-znat/item/71351-rozmiri-minimalnogo-ta-maksimalnogo-esv-dlya-fop-2021-roku

http://chp.com.ua/ua/vazhno-znat/item/71277-rozmiri-minimalnoji-zarplati-ta-prozhitkovogo-minimumu-na-2021-rik

Читайте нас в телеграм-канале: https://t.me/chp_com_ua

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4600

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне